Samo se nadam da je svima jasno da je prelazak na Renault sa Honde bio jebeni korak naprijed.
I kao što sam napisao tijekom testiranja: nemojte se zavaravati da se Honda drastično poboljšala da u McLarenu trebaju žaliti za njima.
Honda je i dalje drek od motora. Treba njima malo više od 3 mjeseca međusezone da "put theri shit together". Em nema snage em je danas jedna prdnula.
Nije McLaren toliko loš koliko je Renault napravio dobar posao. Kao i Haas. Ali opet ponavljam, i vjerujte mi kad to kažem (vidite sam poprilično u pravu kod takvih stvari

), da će se McLaren u formi dizati kako odmiče sezona i kad krene Europska turneja, prepišati će Haas i možda se potući i sa RBRom. Ali to je možda.
Četvrto mjesto ko kuća na kraju sezone i vjerujem čak i u postolje.
Prva utrka sa Renaultovim motorom. Prvi race distance completed. Prva hrpa race podataka. Sjesti će to na svoje mjesto. A Renault nije Honda. Oni znaju gdje su tanki a gdje nisu. Honda dan danas ne zna gdje je i što je.
Također i oni su najavili postepeno odvrtanje motora nakon nekoliko utrka tako da... početak jedne nove ere.
Ako se vratimo u povijest, partnerstvo sa Renaultom je bolje počelo nego partnerstvo sa Mečkom 1996 ili ovo usrano sa Hodnom 2015

ako se po jutru dan poznaje, možda bude nešto
Sent from Mobara