View Single Post
Staro 25.03.2018., 18:16   #531
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Samo se nadam da je svima jasno da je prelazak na Renault sa Honde bio jebeni korak naprijed.
I kao što sam napisao tijekom testiranja: nemojte se zavaravati da se Honda drastično poboljšala da u McLarenu trebaju žaliti za njima.

Honda je i dalje drek od motora. Treba njima malo više od 3 mjeseca međusezone da "put theri shit together". Em nema snage em je danas jedna prdnula.

Nije McLaren toliko loš koliko je Renault napravio dobar posao. Kao i Haas. Ali opet ponavljam, i vjerujte mi kad to kažem (vidite sam poprilično u pravu kod takvih stvari ), da će se McLaren u formi dizati kako odmiče sezona i kad krene Europska turneja, prepišati će Haas i možda se potući i sa RBRom. Ali to je možda.
Četvrto mjesto ko kuća na kraju sezone i vjerujem čak i u postolje.

Prva utrka sa Renaultovim motorom. Prvi race distance completed. Prva hrpa race podataka. Sjesti će to na svoje mjesto. A Renault nije Honda. Oni znaju gdje su tanki a gdje nisu. Honda dan danas ne zna gdje je i što je.
Također i oni su najavili postepeno odvrtanje motora nakon nekoliko utrka tako da... početak jedne nove ere.

Ako se vratimo u povijest, partnerstvo sa Renaultom je bolje počelo nego partnerstvo sa Mečkom 1996 ili ovo usrano sa Hodnom 2015 ako se po jutru dan poznaje, možda bude nešto

Sent from Mobara
Brko je offline   Reply With Quote