View Single Post
Staro 25.03.2018., 11:00   #8
jp_rv
Premium

Datum registracije: May 2014
mali bump teme, imali smo "nepozvanog posjetitelja" , na svu sreću stara taman gledala live pa je skužila, nakon par tel poziva smo riješili stvar... ali sad je pitanje jedno drugo.

kako podesiti da kamera šalje mail kad skuži pokrete? to mi treba na 2 kamere samo, na jednoj (jednog proizvođača) sam elegantno riješio, i fino radi. koristio sam smtp server od iskona, koji ne pita apsolutno ništa u životu, samo pošalje mail sa random email adrese koju sam upisao u kameru, na jedan od mojih gmail accountova.

druga kamera ima drugačiji softver i druge marke je, i na njoj ne radi. pokušavao sam i slanje sa gmail accounta (port 465, ssl čekiran), sa yahoo accounta (opet 465, ssl), sa iskona, i čak sa onog čudnog gmail smtp servera koji koristi port 25, a u account opcijama sam upalio mogućnost logiranja sa "unsecure apps and devices", i svejedno me ne doživljava. log kamere javi motion detected, ali ne pošalje mail.

s obzirom da većina kineskih ima ovakav softver, možda netko od vas ima ovakvu kameru i ima podešeno slanje maila sa screenshotom.

ovo dole , sa druge kamere, uredno radi.

probao sam istu konfiguraciju gore, i nije išlo.

pa ako netko može uskočit bilo bi lijepo.
jp_rv je offline   Reply With Quote