View Single Post
Staro 25.03.2018., 10:00   #512
Morpheous
Premium

Morpheous's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Citiraj:
Autor Lewis Pregled postova
Drago mi je za moje (McL) ali mi je cudno bilo kako je Alonso uspio zadrzati Verstapena 25 krugova, RedBull se cini dosta brzi skoro 1 sec. Ova staza je fakat banana za pretjecanje kad ni sa DRSom i brzim bolidom nemozes puno napravit.

Hass je stvarno bio brzi i definitivno bi ostali 4-5 da nisu zbrljali boxove.

Ferrari je imao srece ali tako je to i Merc si je sam kriv sot je prokocko ovu povbjedu tako da se Ferrari moze s pravom veselit.

Toro Roso Honda - ehh neznam sta bi reko ali sad ce oni tek vidjeti kolko Honda u biti nezna sta radi, sva ona testiranja i price o pouzdanosti padnu u vodu nakon pola utrke/stvanrih uvjeta i jos je slab/spor motor. To mi je i bio najgori problem McL zadnjih godina, ajd sto crkne motor ponekad (Crkavao je i Mercedes Kimmiu u McLarenu ali bio je brz i kad nije crko bilo je pobjeda) ali da je onda barem brz a ne spor, crkava i jos najvise goriva trosi, to stvarno treba znat napravit.

Verstapen je oštetio bolid i žalio se kroz ostatak utrke na probleme s balansom. Mislim da trenutno Mclaren nije u fazi da može zadržati Red Bull iza sebe u normalnim uvjetima na stazi. No, njima je bitno skupljati bodove na utrkama, privlačiti sponzore za sljedeću sezonu i puniti budžet, a nakon toga će (valjda) doći i rezultati.