View Single Post
Staro 25.03.2018., 09:05   #498
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
I opet Raikkonen iz vreće pune pi*ki izvuće trvdoga ovog kmeta uvijek poseru takve situacije, Kimija uvijek ošamare.

Utrka dosadna. Ništa se u odnosu top 3 nije promjenilo. I dalje budu gume i strategije odlučivale. Rekao bih da ćemo imati identičnu sezonu kao lani. Ferrari će dobivati ovakve krompire kao danas.

Ali barem je kmet sad priznao na pressici "we were lucky today". No shit Sherlock.

McLaren tj Alonso je isto imao sreće. VSC pa SC u pravom trenutku, i oba Haasa ispred tako da su to isto 2 mjesta poklonjena. Ali čoek je najavio "shitload of points" danas i obećanje ispunio

Ali ovo je stvarno bomba. 1:21 qualy, 1:26 kraj utrke sa praznim tankom. Jeben OC mod. I Mečka, i Ferrari, i Red Bull. Bili su u 0.7 svi na qualy. Ne vjerujem da su toliko gume brže.

Šteta za Haas. Mogu reći da mi ih je žao. Honde mi nije žao

"It was OK, I didn't have the most luck. Luckily it was Seb who had the most luck. I think I had decent speed all race long," Raikkonen is laconic about his afternoon as the crowd chants 'Kimi! Kimi! Kimi!. his first Melbourne podium since he won here for Lotus in 2013.

Sent from Mobara
Brko je offline   Reply With Quote