View Single Post
Staro 24.03.2018., 15:59   #443
Brko
Protupožarac
Moj komp
 
Brko's Avatar
 
Datum registracije: Aug 2007
Lokacija: Tamo gdje sunce vječno sja
Postovi: 22,222
Citiraj:
Autor Pupo Pregled postova
Nije mi ni Hamilton bolji, gledao sam nekidan neki random interviju. Lik je srao po ljudima kao, neki su se prerano povukli nakon samo jednog naslova, to su pickice, posrecilo im se. Ja sam tu da pokažem nešto i osvojim 100 naslova. Valjda je aludirao na Nicu i ostale. Ono, koliko taštine je dovoljno.
Koji vozač nije takav? Pitaj bilo kojeg fotoreportera ili novinara... Nije da branim Hamiltona, jedan od most annoying drivers ever mi je, ali on je sada u fokusu jer je tu di je.

Citiraj:
Autor Gabre Pregled postova
Hamilton je najveća ljiga F1, to je valjda svima jasno tko ima oči i uši.
Nakon Šumahera i Vettela, istina. Najveća ljiga, ali ovi 2 su klasa za sebe, prvo prvi a onda drugi.

Citiraj:
Slab McLaren, ali polako, trebaju najprije dostići haas, Reno, redbull... bude tamo 2022
Znaš i sam da do kraja sezone, McLaren bude napredovao, ovi baš i ne budu (Hass, Renualt).

Citiraj:
Autor Roso Pregled postova
Najveći kmečavac je Alonso, a Brko, ovaj tvoj primjer sa Vettelom danas je promašen skroz. I Wolf je poslije demantira Hamiltona vezano za "party mode".
Da skineš crvene naočalice, vidio bi da moj primjer uopće nema veze sa Party modom, koliko sa Butthurtom koji Ferrari trenutno ima zbog istog
Kao i primjer što Vettel radi ono u čemu je trenutno numero uno - kmečanje.

Citiraj:
Što se tiče rezultata, lažem sam sebe i gledam napola punu čašu: Raikkonen je proše godine zaostajao skoro sekundu za Hamiltonom, tako da izgleda da Vettel nije iskoristio svoj potencijal
Vama tifozima je to uvijek išlo jako dobro

Citiraj:
Autor Gabre Pregled postova
Po čemu je Alonso kmecavac, aj molim te objasni.

Sent from my HTC U11 using Tapatalk
Trenutno nije, ali je bio veliki. Sad je prešao u trollere

Citiraj:
Autor Roso Pregled postova
Pa evo, da ne googlam sad, samo po sjećanju. Kad je govorio da formula nije sport, kad je srao da mu namištaju u korist Fisichele u njegovoj zadnjoj sezoni u Renaultu, kad je zakočio Hamiltona u boxu, kad je godinama srao po hondi. Uvijek namušen i uvijek su mu drugi za sve krivi.
Da, recimo. No, u dosta slučajeva je bio u pravu Hamiltona u boksu je zaštopao jer je prvo Hamilton zaštopao njega Po Hondi je srao jer nisu odradili ništa što su obećali.

Citiraj:
Autor Gabre Pregled postova
Lol pa upravo si opisao praktički sve i jednog vozača u F1 koji se Borio za naslove.
Pa kako je onda baš Hamilton najveća ljiga? Možemo proći jako puno primjera pa ćemo vidjeti da nije

Citiraj:
A kukanje na Hondu je 100% opravdano.
Što je danas i dokazano.
Tu se slažem. Glavna mantra je "imamo najpouzdaniji motor" ali mu i dalje fali 100 konja

Citiraj:
Autor Roso Pregled postova
Nije bitno je li opravdano ili ne, treba stajati iza tima i ljudi. Ja se još ne mogu načudit da te izjave nisu bile regulirane ugovorima i šta ja znam čime.
Ni ja se isto ne mogu načuditi da kmečanje o odlasku iz F1 ti donese 4 uzastopna naslova. Puno toga nas sve čudi, ali budući se radi o svotama koje možemo samo vidjeti kad tipkamo u kalkulatoru, sve je moguće i nemoguće. A sve je to tu radi showa.

Citiraj:
Autor Prki Pregled postova
A ovi iz McLarena,pa Sauber i Williams su za njih firma i pol,gdje im je sada savršena šasija,pa brži su bili s uštrojenom Hondom nego s Renaultom prepunim snage,tko će sada biti kriv,hebali su Hondu zbog te šasije a sad je Hass i Reno ispred njih a i Honda TR bi bio da imaju iole bolje vozače.Počinju mi se gaditi a onaj prasac samo bleji okolo po boksovima s upitnikom iznad glave.Neće ništa bolji biti nego prošle godine samo će završiti više utrka a o podiju mogu sanjati samo se prvih 10 bolida porazbija a ostali da imaju izrazito loš dan.Skoro dvije sec po krugu,znači do kraja sezone kasnit će bar 3.5sec,e pa čestitam debeljku na još jednom uspješno uništenom F1 Teamu.Njima Aero paket dolazi poslije prve utrke??????????Opet??Znači mjenjaju Arero paket boljim a ovaj nisu niti istestirali i nemaju pojma kakav je pa šta odmah nisu radili na ovom boljem,ovako napraviš aero paket koji nećeš testitati kako treba i imat ćeš ga na samo jednj utrci da bi potrošio vrijeme i resurse na njega da bi ga odmah zamjenio kao boljim na koji si opet trošio vrijeme i resurse,samo u McLarenu.
Slažem se s tobom u svemu, ali ako se ne varam, Aero paket koji je trebao doći ovaj vikend u Australiju, nije stigao jer nije još 100% spreman. Ali ako i je, ko ih jebe, sad nemaju opravdanja, barem kaj se šasije tiče.
Brko je offline   Reply With Quote