View Single Post
Staro 23.03.2018., 16:29   #418
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Zašto? Red Bull će biti bolji od njih jer Renault imaju već 10 godina. Ti nije nikakva sramota.
Dok Renault nebu bolji

Sent from Mobara
to ne bi trebalo imati nikakve veze.
Oni su etablirana momcad sa puno duzom povijescu od redbulla i prijelaz na drugi motor moraju biti sposobni rijesiti u kratkom roku. Oni nisu uspjevali upogoniti hondu 3 godine, a sad odjednom honda sljaka bez problema u TR.
Naravno ne u prvoj trci, ali ako do sredine sezone ne budu parirali redbullu i FI, onda nek propadnu.

Kako jebeni torro roso nema probleme sa auspuhom, kopcama, i inim retardacijama. ako me razumijes, njih muce djecje bolesti kao da su tim osnovan u 10-om mjesecu.

Citiraj:
Autor hedgehog Pregled postova
Rekli su da ako se ne budu ove godine borili sa Red Bullom da nemaju nikoga kriviti osim sebe..A za sada se čine daleko od njih. Plus, sa ovoliko problema (ne može biti slučajno da samo oni imaju ovoliko "glupih" problema) stvarno se može zapitati je li zadnje tri godine problem bio (samo) u Hondi..
naravno da nije. ja sam pod dojmom da se mclaren raspada kao tim. Previse novih faca, vlasnici sa turbanima, manjak sponzora... iskreno, kakvi su trenutno, nece se puno pomaknuti od lanjskih rezultata... s tim da se i konkurencija jako popravila i vise nema slabog tima na gridu... osim williamsa i mozda saubera
Gabre je offline   Reply With Quote