View Single Post
Staro 23.03.2018., 07:59   #406
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Evo suda po viđenom u Fp1 i 2... naravno daleko od kraja.

Dobro, mogu prvi čestitati Lewisu na 5. naslovu prvaka. On je u ovakvom bolidu neka druga klasa za ostatak grida.

Ferrari korak natrag u odnosu na lani. Kurosawa Kovačević od ove godine. Češ češ greb greb...di smo sjebali, skužit ćemo u Meksiku.

Red Bull će biti isto team to beat ako Mečke budu imale loš dan.

McLaren dobar i bolji nego lani.

Hass iznenađenje. I stvarno jebenica od progressa. Ovako izgledaju malo i bolji od McLarena.

Toro Rosso i Force Indija uveli novi trend: kurčenje sa brojem krugova na Free practice nebili se malo kamuflirao debeli zaostatak.

Williams je ubi bože. Ni pay driveri nisu upumpali dosta da se napravi pošteni bolid. Doduše možda i jesu, ali su to jednostavno slabi vozači...

Sauber smeće, mulj i talog. Kao što sam i najavio da će biti u tmini začelja, bez obzira na Alfa RomAo logo i most recent Ferkanove sklopocije od motora (dok su neki pričali o podijima i ubijanju McLarena... kakav LOL).

Što se Alonsa tiče, mislim da je skroz moguće za očekivati kakav podij ove godine, no za to se mora nešto dogoditi ovima iz prve 3 momčadi.

No, očekujem dobru sezonu Alonso 8. Sirotkin 18. a između njih samo 0.8 sekundi.

Sent from Mobara

Zadnje izmijenjeno od: Brko. 23.03.2018. u 08:11.
Brko je offline   Reply With Quote