S obzirom na ludaru od tempa i posla, nisam stigao napisati što se desilo poslije.
Ali evo, htio bih to podijeliti sa vama. Laptop sam rastavio, no međutim tekućina (piva) je ušla između unutarnjih slojeva LED panela (da, nije LCD), daklem ne samo između panela i poklopca i prvog zaštitnog layera, i između matične i zaštite... Izgubio sam dragocjenih pola dana na pokušaj spašavanja ovog laptopa, rasklapanja i sklapanja, i shvatio sam zašto sam to prestao raditi... jer... jebiga, mogao sam zaraditi za cjeli taj laptop u tih pola dana brat bratu, ili sam mogao otići na bazen i saunu i relaksirat se i gledat žemskice kak plivaju, ili na vožnju motorom... ili sam se mogao napit sa kolegom i bit vesel ko tranzistor... i kad sam to shvatio, i da ne želim mrlje na ekranu i matičnu koja vreba smrću, uzeo sam veliku plavu vreću (koje imam za šutu na vikendici) i lijepo sve skupa pobrao rukom unutra i opizdio sve u komunalni mješani otpad!!! I više nikad, ikad neću ić spašavat laptop kad ga zalijem sa pivom, vinom ili rakijom. Ikad.