21.03.2018., 18:01
|
|
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Citiraj:
Autor Iponi
Za one koji su u dilemi za novu opremu, evo mog iskustva. Do nedavno sam gledao 3 TV-a sa 3 kartice u Conax modulima. Od B-Net opreme sam koristio samo modem - router za internet - telefon. Prijemnici u kutijama, nikad otvoreni.
Sada imam 4 modema, 3 prijemnika Kaon i još dodatni Asus router, jer novi B-Net modem - router bez vanjske antene ima slab domet. Ispočetka sam bio strašno razočaran, ali opcija time shifting i snimalica su mi se svidjeli toliko da sam na kartice brzo zaboravio. Čak su mi bili ostavili stari HD prijemnik sa karticom, ali sam odmah tražio i njegovu promjenu radi snimalice. Novi daljinski se mogu programirati za upravljanje tv-om, a već unaprijed su programirani za Samsung. A ako na tv-u i prijemniku aktivirate HDMI CEC, tv se sama pali i gasi preko prijemnika. Osim toga što sada imam 8 strujnih adaptera, 4 modema, 4 lan kabela, jedno 16 razdjelnika koaksijalnih kabela, 3 HDMI kabela, itd., sve u svemu nije loše. I da, HD kanali rade na sva 3 Tv-a.
|
Za to mi sluzi jedan DVB-T prijemnik na koji je spojen vanjski HDD, i to mi sluzi odlicno za snimanje i kasnije gledanje. Tako da me te njihove dodatne mogucnosti ne zanimaju, bitna mi je kartica da mogu gledati TV programe.
|
|
|