21.03.2018., 14:21
|
|
Vocna iglica u mudante
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
Autor Mommistake
Ali ti uspoređuješ CRT i nešto od 10 000kn, to je ekvivalentno fićeku i audiju.
Mislim da je jasno da ova tema je već dugo otišla van okvira rasprave "čiji je veći" i zašto je CRT bolji od bilo koje plazme ili LCD-a, već se raspravlja o nakupljanju smeća (blaga) na tavanu iz nekog višeg razloga (koji ja i dalje ne razumijem).
Kakve to veze ima da li imam ili nemam (imao sam brojne CRT-e u životu)? I kakve veze ima to što ga ti imaš? Da li to znači da vrijedi nešto više jer ga ti imaš? Imao sam godinama CRT i monitore i televizore, i ovdje ne pričamo o samoj tehnologiji i kvaliteti istih, što je neosporivo, pričamo o gomilanju smeća na tavanu iz nekog nostalgičnog razloga... Ako nešto stoji na tavanu i skuplja prašinu već 20 godina, za mene je smeće.
|
ne moraš ti razumit, u tom i je stvar.. uskačeš u baš sve teme kao da si jadranka kosor i svima nam omiljena pašteta.. lik skuplja crt monitore (što se mene tiče može i kamenčiće), tvoj glavni komentar je da je to smeće i spominjanje audia a8 i kako je to sve smeće za tebe..
Citiraj:
Autor Mommistake
Ali skupljati nešto na tavanu i jednostavno skupljati bez nekog nostalgičnog razloga (osim ako se koristi, skidam kapu), jednostavno nema smisla. Ne spada u tih 1% koji će uzeti CRT prije nekog novijeg monitora, pa možda nisam kompetentna osoba da tako nešto komentiram.
|
svaka čast, pošteno što priznaš
|
|
|