View Single Post
Staro 21.03.2018., 11:11   #679
trex
Premium
Moj komp

trex's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Citiraj:
Autor calypso Pregled postova
Drug, okani se tog skupljanja... Sve te elektronicke gluposti imaju svoj zivotni vijek i treba ih se rijesiti dok jos mozes pa makar ih u smece odnio...

Nije uopce poanta da imas mjesta gdje to mozes stavit, problem je sto ti to ne treba, a imas potrebu skupljati... Lijepo je imati 20 CRT monitora na tavanu kuce, ali realno - to je samo 400kg smeca koje nitko vise nikada nece koristiti za nista...

Radije usmjeri svoje slobodno vrijeme na nesto korisnije, odi sadit mrkvice i tikvice i uzivaj u hrani koju si sam uzgojio...
Komentar ti je na mjestu, ali krivom mjestu

Tema se zove "Uzeo bih CRT"

Zanemaruješ činjenicu da je CRT još uvijek najbolji u jednom aspektu i LCD slične veličine koji mu dolazi najbliže po tom aspektu (a još je uvijek jako daleko) košta 3000 kn

Ne moram pojašnjavati da pričam o odzivu + input lagu. Mikrosekunde naprema milisekundama. Za 99 % ljudi to je nebitno, ali uvijek postoji onih 1 % i zbog toga takve stvari imaju vrijednost

Osim toga, čak i da ne postoji taj, postoji aspekt duha vremena/nostalgije, jer nikako nije isto spojiti Super nintendo ili Segu na LCD monitor i CRT cijev.

Slažem se da potrošena CRT cijev nema vrijednost i da treba baciti u smeće, ali ako se naleti na velik sačuvan CRT ekran, ja bih ga uzeo bez razmišljanja
Baš sam neki dan nabavio jedan 21 CRT i iskustvo igranja CS:GO je drugačije iako ti vjerojatno misliš da je to subjektivan dojam.

Tko sačuva nepotrošene CRT ekrane narednu deceniju ili više, garantiram da će moći nešto zaraditi, možda ne puno, ali vrijednost polako raste

Pogledajte si na Ebayu CRT Sony monitor novi - košta 1000 USD
trex je offline   Reply With Quote