View Single Post
Staro 21.03.2018., 11:02   #4707
tizhu
Premium

Datum registracije: Sep 2014
daj smiri strasti.
preporučio sam brendove za koje znam da imaju podršku od proizvođača. nisam preporučivao konkretne modele/uređaje osim kod minixa. također nisam htio navesti brendove za koje nisam siguran da ih je zajednica prihvatila. niti sam napisao sveto pismo koje ide u prvi post već savjet u kojem smjeru krenuti.

nikome na čelu niti u imenu ne piše koliko ima novaca i stoga se okani izjava da je previše dat 3 5 ili 10 hiljada za nešto. meni i tebi jest, ali nekome nije. taman bilo 1%.

o vorkeu ne znam ništa. ima li ota? ima li novi firmware redovno? ima li podršku developera? što kaže sam proizvođač? što kažu sami korisnici? zajednica? ak te to toliko muči napiši par rečenica i olakšaj život ljudima kako bi se lakše odlučili za box.
i definitivno nisam napisao za nijedan uređaj da je loš pa tako niti za vorke kako si ti htio da bude. skubiciraj se, napiši preporuke, ispravi ono što sam krivo naveo i idemo dalje.

EDIT: zidoo kao brend se također preporuča. cijena zna biti visoka za provjerene modele.
tizhu je offline