View Single Post
Staro 20.03.2018., 23:14   #676
svetac.svetac
Banned
Moj komp

Datum registracije: Dec 2014
Citiraj:
Autor calypso Pregled postova
iPhone7 kupis povoljno na pretplatu ili nes slicno, iskoristis neki bonus, kupon, popust i onda prodas i zaradis... Nobrainer...

Imas ekipe koja se hoce igrat prije nego im se rodi dijete jer nakon toga nema boga da ce se vise igrat... Pa eto, gusti su gusti, traje mjesec-dva i onda proda dalje nekom drugom...

Dobro da ti zelis sve iskoristiti, ali realno, bolje bi napravio kad bi nekom dao na koristenje (trajna posudba) pa nek ti vrati kad mu vise ne treba... Ili ako bi donirao nesto, samo cak i tada nekad nece htjet primit donaciju ako je prestaro nesto... Imao sam i ja brdo tih stvari koje su mi samo sjedile okolo pa sam ih podijelio drugima da ih koriste - mikrovalnu, pojacala, graficke kartice, itd... Radije da je u pogonu, nego da meni zauzima prostor...
to potpisujem podjelio sam hrpu stvari, nešto besplatno nešto zamjenom kompenzacijama , na taj način sam dobio flat crt 68, 4 laserska printera,hdd, cooler i sl. , mi smo isto u ministarstvu dosta te informatičke opreme donirali raznim udrugama, nema smisla kupovat novo ako se staro da iskoristit bolje uložit novac u nesto drugo
svetac.svetac je offline   Reply With Quote