20.03.2018., 23:14
|
|
Registered User
Datum registracije: Mar 2018
|
Citiraj:
Autor bertone
@Iponi, ja sam na BNet-u od vremena DCM-a. Prvo su mi povukli po stanu koaksijalac za TV i već tada mi je ona PVC kanalica bila šaka u oko, a onda su par mjeseci kasnije dodali modem i telefon sa pripadajućim snopom žica/adaptera... i onda sam jedno jutro pogledao kut sobe pri stropu gdje su sve to pospajali i jedino što mi je palo na pamet kad sam vidio šumu kabela je da mi kut sobe izgleda kao drveni stup HPT-a iz njihovih zlatnih vremena ekspanzije telefonskih priključaka u 'rvata
Kako nisam mogao to gledati, par mjeseci kasnije sam sve rastavio, raskopao zidove i sve potrebne žice povukao podžbukno i godinama živio sretan u minimalizmu, a sad me Vip pod izlikom poboljšanja korisničkog iskustva ponovno tjera na renovaciju stana da sakrijem novu šumu kablova... jbg, nekoga veseli platiti što manje, a dobiti što više, nekome ne smeta bunt kablova i žica ispod, iza ili oko TV-a, mene veseli kad žice ne vidim... ima nas svakakvih 
|
Ja sam davnih dana prilikom renoviranja stana postavio kabele ispod parketa, pločica, podžbukno, itd. Tadašnji kabel net ili kako su se već zvali su doveli kabel do stana, dalje sam postavljao ja. Niti jedan kabel se nigdje ne vidi. Ako tko mrzi kabele, to sam ja. Prijemnik u dnevnom boravku se nalazi iza tv-a, modem skriven iza kućnog kina tj. pojačala. U sobama su prijemnici i modemi sakriveni iza tv-a, na zidu, tako da nema nikakve razlike u odnosu na prije.
Zadnje izmijenjeno od: Iponi. 21.03.2018. u 08:58.
Razlog: Ispravak netočnog navoda.
|
|
|