Tema: Doba LCD-a
View Single Post
Staro 09.12.2005., 10:33   #4
bartolbiz
Premium

bartolbiz's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Citiraj:
Originally posted by E.T.
Ja se samo bojim da se ne ponovi posljednji kvartal 2004. kad su proizvodaci podcijenili potraznju lcd-a na trzistu pa se zbog nedostatka komponenti za izradu lcd-a ista nije moglo zadovoljiti pa su cijene rasle ili stangirale... Jos cemo malo pricekati pad cijena...Naime, cini se da je ovogodisnja prodaja premasila ocekivanja pa da ponovno dolazi do poteskoca u proizvodnji...A analiticari predvidaju da ce se kroz sljedeca 2 kvartala povecati proizvodnja potrebnih komponenti-sto znaci da bi za nekih godinu dana mogli dozivjeti izrazeniji pad cijena.
LCD monitori su fora, tanki, lagani, fora je stiskati prstom ekran... Ali ipak mislim da je suludo kupovat "novu tehnologiju" samo zato što je "bolja". Kupce doslovno gule za novac, jer morate priznati da nema smisla platiti duplo za LCD neko za CRT istih (ako ne i bojih) preformansi. Jedini razlog zbog kojeg bih osobno kupio LCD bio bi zbog malo prostora koji zauzima na stolu, ali nekako mi se ipak čini da je rezolucija bolja na CRT-u, a LCD mi nekako djeluje mutno kad baš puno buljiš u njeg. Ak ništ drugo, barem mi na CRT-u može krepavat mačka...
bartolbiz je offline   Reply With Quote