View Single Post
Staro 20.03.2018., 16:41   #670
svetac.svetac
Banned
Moj komp

Datum registracije: Dec 2014
Citiraj:
Autor calypso Pregled postova
Bio sam i ja scavenger i jos uvijek sam... Ali postoji granica nakon koje vise stvari nemaju korist, a ne stanu u ormar i onda treba sve porjesavat sto prije...
bitno je da imaš prostora gdje to držat meni u stanu nepada napamet al kod staraca imam prostora ko dreka (kuća+garaža), pa kad mi nešto treba mogu u bilo koje vrijeme doć po to,u stanu imam uglavnom sitnije stvari, sad trenutno skupljam hddove uglavnom sata i pata, imam oko 10 kom ispravnih i oko 6-7 s bed sectorom, ovi s bed sektorom se jos uvjek mogu koristit za filmove kao stik na usb dvdplayer pa dok traje-traje, tu na forumu mislim da je "perich" prodavo je staru konfu za 100 kn (celeron dual core 775s+1gb ddr2, 320+250hd -jedan je imao bed sektora, dvd-rw optički,kučište front usb + 400watt ms) izvrsna konfa za office+net , još ako imaš u mojem slučaju negdje u ladici core2duo + 1gb ddr2 ram pa nadogradiš, neke stvari se isplate imat u pričuvi ja imam glavnu konfu + još 4 konfiguracije(dual core) u pričuvi, teško je za prodat , a ne isplati se dat u becijenje ili bacit barem meni
svetac.svetac je offline   Reply With Quote