View Single Post
Staro 20.03.2018., 01:58   #662
svetac.svetac
Banned
Moj komp

Datum registracije: Dec 2014
Citiraj:
Autor darkijas Pregled postova
U toj cijeloj priči oko crt-a, pazi da se ne zatrpas, kao ja.
Znam da mi uzimaju previse prostora i imam toga i previse ali nemrem bacit nesto sto je dobro jos uvjek. Imao sam vise led i plasma televizora i ne mogu reci da su bili loši (pogotovo plasme). Medjutim nakon svega nadjem se u situaciji sada da od lcd tehnologije i tankih ekrana opcenito imam jos samo dell monitor. Dakle imam 36pd50 crt od panasonica koji zauzima starsno puno prostora. Izvrstan philips 29pt9009 i monitore sony e450, g520 e530 lgf920b. Sve to na dvije lokacije. Slijedeci korak je vjerovatno oled tv ali to ce sacekati jos
nije problem zatrpavanja imam kod staraca u potkrovlju 90 m kvadrata slobodno mogu 3 auta spakirat, kod frenda isto veliki tavan, imam 2 19crt s tim da mi je jedan kod frenda i ovaj phillips 69, međjutim da imam auto imo bih toga ko dreka, kad nemaš prijevoz onda je sranje uvjek moram nekog žicat, starog ne želim žicat jer mi uvjek sere da skupljam smeće, a u principu uvjek sam znao prodat za siću, tako sam prodao server prastari za 200 kn, bio je kod mene oko godinu dana i taman ga mislio bacit i javi se lik iz pule, treba samo imati prostor, sva sreća imam kvadrata pa nije bed najgore je kad se neko počme zatrpavat u stanu bez garaže ili ostave, a bome viđo sam takve slučajeve, dobro je imati koji monitor ili telku u rezervi, mislim da kod staraca još uvjek imam prvi obiteljski crt 36cm phillips iz 86, mislim da još uvjek radi al mu je memorija programa otišla kolko se sjećam e to trebaš vidjet još se danas sjećam još sam bio u vrtiću gleda se 2001 odiseja u svemiru i to u boji! slika je bila fenomenalna čak ako se ne varam oštrinu imaju bolji mali televizori od većih!
svetac.svetac je offline   Reply With Quote