19.03.2018., 00:06
|
|
COD2 expert
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
Autor imaticx
Kao dugogodisnjem korisniku iPhone (od 3G do 7 - svaki model) koliko ce tesko pasti prelazak na Samsung S9? 
Premisljem se vec neko vrijeme, navika je na iphone, ali vec mi je pomalo i dojadio. iPhone X ne nudi nista novo da opravda toliku cijenu (ajde ono prepoznavanje lica, ali to ne bih ni koristio). Par ljudi koji imaju X kazu da nisu bas zadovoljni, da je isti kao 7 ili 8 samo sa vecim ekranom i da nisu zadovoljnji sa baterijom.
Plusevi za S9 (za mene): lijep i velik ekran, kamera, brzo punjenje, bezicno punjenje (s bilo kojim bezicnim punjacem), kada ga spojim na komp, mogu na njega bilo sta prebacivati bez itunesa ili bilo kojeg drugog programa, memorijska kartica....
Jel tko od vas presao sa dugogodisnjeg koristenja iPhonea na Android i koji su dojmovi?
|
Jesam ja, koristio iphone od prvog (nije me impresionirao) do 6s (imao svaki osim 6-ice). Teski iphone user, non stop pod jailbreakom, masa tvikanja i isprobavanja. Sa 3gs presao na prvi nexus, koristio ga par dana i vratio se na 4. Isto mi je doslo isprobati android no nijebto jos bilo to. Poslije 4s presao na samsung s4, nije mi legao, pa lg g2 i vratio se na iphone opet. Nakon 6s presao na samsung s7 te zakljucio da je android dovoljno usavrsen da ga se moze zadovoljavajuce koristiti. I dalje mi fale neka fina podesavanja sto sam odradivao putem jailbreaka ali sam proces je postao prenaporan kao i igra macke i misa JB zajednice s jedne i applea s druge strane.
Uglavnom, ja nisam pozalio i u dogledno vrijeme nemam se namjeru vracati na iphone. Kao sto kaze kolega; probaj 
|
|
|