View Single Post
Staro 17.03.2018., 14:07   #8583
vacs
Premium
Moj komp

vacs's Avatar

Datum registracije: Oct 2008
Citiraj:
Autor mate9 Pregled postova
ajd mi reci ak nije problem kako si uspio da ne plaćaš dodatno brzinu? Meni u ugovoru za max3 paket piše da je uključena brzina do 40 mbit/s ali ja još dodatno plaćam 10 kn za turbo brzinu za tih 40 mbit/s...
kad sam zvao na broj od tog nekog odjela (ko zna vise koji je ali sad je broj promijenjen) trazio sam max2 za 149kn, zenska rekla "znas da je to na 24 mj", rekoh znam, veli "ok, kroz 48h ce ti biti aktivirano" i bok bok...za 15 min mi pukla veza i vidim brzina smanjena na 20mbit, zovem nazad i velim "maloprije sam pricao sa vama ili vasom kolegicom pa nisam siguran je li doslo do kakvog nesporazuma pa ako mi mozete reci sto sadrzi max2 paket", rekla "flat net i non stop+ opcija za telefon", pitam "a turbo opcija? zar nije i ona u paketu?", veli "ne, ona se posebno placa ali ne mogu vam sad aktivirati dok ne prode ova promjena paketa pa vas molim da nazove za par dana opet da ju aktivirano", rekoh ok, hvala..za dva dana sam isao zvati tehnicku podrsku i prijaviti kvar, rekoh potpisao sam novi ugovor prije dva dana i sad mi je brzina smanjena na 20mbit umjesto 50mbit koliko sam do sad imao a ne znam zasto jer u ugovoru pise da sam dao suglasnost za ukljucenje najvece dostupne brzine, veli "ok, samo malo, vidim u sustavu da se na vasoj liniji moze ukljuciti turbo 50, sad cemo to rijesiti" i to je to, za 10ak min je brzina dignuta i na portalu dosao novi dokument (vidi dolje)

i ukupan racun

vacs je online   Reply With Quote