16.03.2018., 15:42
|
|
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
Autor Drug Brko
Eto jopis, sad si potvrdio i ono kaj ja mislim si u glavi cijelo vrijeme "treba li mi prodat S7 i nadoplatit 2000+ kn za novu garanciju, bolje kamere i nešto malo bolju bateriju". Sve ostalo (procesor, malo veći ekran, ram, interni storage) mi nije toliko bitno na mobitelu.
Sa S5 na S7 sam stvarno imao debeli skok u svemu, za nikakvu nadoplatu. Sad bi skok bio drastično manji ali za nadoplatu da boli glava.
A i stvar je u tome kaj me kontaktirao VIP. 3800 zadnja cijena za tarifu koju koristi firma, oš neš, čak i pod pretnjom odlaska  toliko za faking mobitel ne dam, nema šanse. Doduše, to je danas, ugovor traje do 6.mjeseca, pa ćemo vidjeti tada, možda cijena se unormalizira. Barem za soma dolje
Sent from Mobara
|
Tak nekak, realno i imho naravno, da se isplati po trenutnim cijenama prelazak, ne isplati se.
Ja sam sebi 'opravdao' bacanje novaca na način da mi istječe pretplata i pogodnosti po istoj, a pregovarati o nastavku korištenja pogodnosti bez produženja iste, nije išlo. Dakle, produženje, a uz produženje logičan izbor je novi mobitel, a kao ipak samsung fan, izbor nije bio težak, 9+ i note8 su mi ipak preveliki, za moj pojam 
|