View Single Post
Staro 16.03.2018., 15:19   #4671
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor Ivo_Strojnica Pregled postova
I kakvi su ti dojmovi?
jel upgrade naspram s7?
Iskreno, nisam još stigao skoro ništa s njim, radio drugu ovaj tj, sinoć završio na bolovanju, mali bolestan cijeli tjedan, mob mi zadnja rupa na svirali za neko detaljnije čačkanje.

Ovako na prvu od svakodnevnog korištenja, baterija je vidno bolja, recimo isti scenarij kad sam kući ujutro, wifi+viber+manager+castleclash, na s7 nakon 2h, tj nešto sitno preko 2h sot-a je već 50%, ovdje je 50% tek nakon preko 3h sot-a.

Razlike u brzini su marginalne, osim u učitavanju većih appova (čitaj glupih igara), tu se vidi razlika.

Face unlock radi odlično, fingerprint jednako zajebava s mojim znojnim rukama.

Kameru nisam pravo isprobao, neću sudit još.

Ležanje u ruci, daleko bolje je bilo sa s7, masivniji je, širi rub, aluminijski, ovaj stakleni imam feeling svaki tren da će mi iskliznut, doduše uzeo sam hyperknit masku pa mi je sad ok, al goli mob, s7 je tata i mama naspram s8 i s9 u ruci.

Znam da će me tu sad popljuvat, ali još dok isprobam kameru realnije ću prosuditi, ali iskreno i realno, osim baterije, razlika u cijeni od prodaje s7 i kupnje 9ke od 2200kn, imho, financijski je prevelika u odnosu na napredak koji se dobije, tj koliko se mobitela dobije za toliko novaca. Meni da nije isticala pretplata pa ga dobio po toj cijeni, nema šanse da bih ga uzimao po punoj prodajnoj cijeni u trg ili ovim nabitim cijenama s njuške.
Doduše, davno smo apsolvirali da je napredak mobitela znatno usporen još otkad je kao standard kod premium flagshipa postao 4core/2gb, a još je manji napredak otkad je standard postao 4core(ironično zar ne)/4gb.