View Single Post
Staro 15.03.2018., 21:30   #3716
emilblomsky
Premium
Moj komp

emilblomsky's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Pa i napisao sam da je zvijer u malom pakiranju.Najveća prednost 1050ti danas je 4gb vrama,naspram 2gb kod gtx 770.Dobro,ima i modela sa 4gb,ali su dosta rijetki bili u nas.
Inaće ,ja volim imati u kučištu malo veče zvijerke po dimenzijama,a i često mijenjam ,tako da kod mene ništa dugo ne traje.Mada mi je 1050ti bez 6 pinskog praktički anulirala kablove iz kučišta ,osim onih baznih,pa je to lijepo izgledalo.Ali i ovako je dobro!
Da, ova Zlatkova gtxica je kao nova.Kad ju držiš u ruci ima dobru kilu,i izgleda nekorišteno.Plus kutija i sve što ide sa njom.Dobar deal!
Inače ,iz prve ruke.Ova palitica je tiša u idleu od aero 1050ti,a u loadu su tu negdje.Ipak ova ima tri venta koji su dobro podešeni,ai temperature su mi u idleu tu negdje ,oko 30!
Ova aero serija je zeznuta kod msija.Imaju po dimenzijama slične kartice,a imao sam prije i 1050 aero koja je bila nečujna.
Ovaj gpu je jači ,i odmah se to osjeti na rpm-ovima,a probao sam i 1060 3gb,koja je još malo glasnija.Ne ide tišina i tako malo pakovanje zajedno.Mada,daleko je to od glasne kartice,da se razumijemo.

Zadnje izmijenjeno od: emilblomsky. 15.03.2018. u 21:40.
emilblomsky je offline   Reply With Quote