View Single Post
Staro 15.03.2018., 15:28   #3703
xGAME
Premium
Moj komp

xGAME's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Full glup je i nastup "jesi ti normalna da daš tolike pare". Ne toleriram to ni na iPhoneovima, neću ni ovdje.
Fair enough za taj dio.

Citiraj:
Autor geronimo_2 Pregled postova
moze meni neko objasnit koja je fora stim 120/144hz i sta ti ja znam, jer ja osobno to ne kuzim. meni je 1080p i 60fps super i netreba mi nis bolje. ok mozda nisam vidio 4K rezu i tih 120/144hz u stvarnosti, ali brate mili kad razmislim koliko mi vise para treba za komp i igre zbog toga, lagano prekrizim odma to. ne hvala. jedino gdje vidim da bi mi dobro doso 4k TV (kao ekran ne) jest da mi je ljepsa slika/dot pich il kako se to vec zove, pa da mogu jos malo blize sjedit dok sam u win-u pa da imam vise stvari jedno do drugoga otvoreno na istom ekranu. jer sad ako sjednem dovoljno blizu pocne se vidit "zrna" pa nije to to.
Više sličica u sekundi, odonosno standarno monitori refreshaju sliku 60 puta, dok ovi gamerski po 120+. Naravno na takvim monitorima sve je fluidnije pa čak i samo pomicanje miša po desktopu. Full teško je to zamisliti ako nisi isprobao. Uglavnom vidiš veću količinu informacija u odnosu na 60Hz.

Najviše je osjetno u FPS igrama ili ostalim full brzim žanrovima (vožnja) jer je samo kretanje, nišanjenje i sve tako daaaaamn smoooth

Posljedica toga je da FPS više ne možeš igrati u manje SP ajde još, ali MP... ne hvala.

Ja imam jedan 60Hz i jedan 144Hz i na tom od 60 imam i spojen PS4 pa kad nekad igram nešto što je lockano na 30 fps mi oči krvave
xGAME je offline   Reply With Quote