Citiraj:
Autor MadManBD
Ja tek sad to igram, i ne znam jesam li postao pič.. s godinama ili jednostavno nisam dugo igrao neku scary igru al ovo je meni poprilicno scary i stvara paniku, igrao 2 sata s slušalicama u mraku 
|
Ne brini, kod mene je isti slučaj jer sam u početku pod dojmom, ali nakon 3-4 sata igre taj osjećaj jako splasne jer shvatiš na koji način stvaraju horor atmosferu i postat će ti monotono i predvidljivo.
Da ti sad ne spojlam, igra je više uznemiravajuća, nego strašna jer ima dosta bolesnih scena, dok sam kod npr. Silent hill serijala (barem onih dijelova koji valjaju) imao kontinuirano osjećaj da sam i prestrašen i uznemiren kroz čitavu igru. Razlika između tih dviju igara je što Silent hill čak nije trebao niti napetu glazbu, dernjavu i slično kojom bi te uznemirio, već je u većini slučajeva bilo dovoljno da čuješ vlastite korake i kako nešto puže u blizini u gustoj magli. Nažalost, meni osobno RE7 nije postigao takav efekt, ali velim....da ne spojlam, neću u detalje što mi se nije svidjelo. RE 1,2,3 i Code Veronica su mi i dalje epski
Kad sam već spomenuo stare dijelove - nekako mi fali ona prekrasna umirujuća glazba kada bih ušao u sobu sa pisaćom mašinom, nakon potjere zombija ili Nemessisa, nakon što sam potrošio sve biljke za health, sa 5 metaka u džepu i predmetom kojeg sam dobio nakon teške mozgalice i napokon sam uspio živ stići do nove Save sobe kako bih upotrijebio Ink ribbon i sačuvao taj novi nađeni predmet, opustio se malo, prošao kroz inventorij, duboko udahnuo............. i zatim ponovno otvorio vrata u novi horor ispred sebe. To je po meni ono što je bilo prekrasno u starim Resident evil igrama. U RE7 jednostavno nisam imao taj osjećaj u nijednom trenutku.