View Single Post
Staro 13.03.2018., 10:42   #4763
Cartmann
Premium
Moj komp

Cartmann's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Kako instalirat netflix na kodi? I da li uopće to ima smisla? Imam x96mini, 2gb/16gb.

ps. ne znam da li što propuštam, noob sam za ovo, nabavio sam to prvenstveno s ciljem da kćer može igrat jednostavne igrice i streamat youtube na svoj tv koji nije smart, ali onda me zaintrigiralo što je taj kodi o kojem svi pričaju. Kad sam ga uključio imao je većinu tih stvari na sebi, osim kodija vidio sam još drugih aplikacija, ali nisam previše čačkao. Otvorim kodi i vidim hrpu opcija za koje ne znam čemu služe, exodus, covenant itd.. kliknem na neki film, vrti neko vrijeme, ali ga ne želi pokrenut. Kliknem drugi, treći, itd.. ništa. Jedva neki lijevi na rezoluciji 240, i to svako malo zastajkuje. Titlovi su dobra shema, ali ne rade (makar mi to i nema veze). Googlao sam i dodao neptun, ali i tu ista stvar, većinu toga ni ne pokrene. Oko 22h krenem gledat film, ali do ponoći to podešavam jer ništa ne želi pokrenut ili pokrene pa blokira i nakraju odustanem. Namučio sam se dok sam našao igrice (njih instaliram kao aplikaciju izravno na android kroz google play) jer većina ne radi, ili je nemoguće podesit joystic.

Ne znam jel problem u meni (vidim svi spominju nekakav libreelec, quasar itd.. što je to?), ili su to uobičajene muke vlasnika (jeftinih) tv boxova? Kad sam naručio ovaj htio sam odma naručit i drugi, bolji (mi ili nešto cca. 100-150usd), jer ne očekujem mnogo od ovog za 30usd, ali ne znam jel ima smisla ako je princip isti (ovisiš o streamu tj. izvoru koji je loš). Mnogo lakše/brže mi je bilo skinut film s torrenta i uštekat usb u tv.

Net je iskon 50mbit i inače radi ok, probao sam u drugom stanu gdje je ht optika 100mbit i nisam primjetio razliku.

Cartmann je offline   Reply With Quote