View Single Post
Staro 11.03.2018., 20:37   #3026
Dambo
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2004
Citiraj:
Autor zalman1 Pregled postova
Nema tu dodatno iskrivljenih pinova, to su opet neke manipulacije i "pokušaji" od strane korisnika.
Jedina fotka koja je bitna je ona kad se zaprima reklamacija, tamo se već vide savijeni.
Kasnije kad ideš preuzeti matičnu, pregledaš ju i pojasne ti zbog čega je odbijena reklamacija, ne mogu se pojaviti novi savijeni jer imaš fotku koja je slikana prilikom predaje.
Tip je odnijeo doma matičnu i tamo opet našao neke nove savijene, cmon...
Prvo ne vidi kad sastavlja, pa onda ne vidi ništa kad preuzima, smiješna priča do bola.

U servisu ne rade budale koje savijaju pinove, njima je dovoljno jedan savijeni pin da te otkantaju i ne trebaju oni savijati dodatne.
Također postoji fotka prilikom predaje i neće nitko ići nešto dodatno manipulirati po ploči jer ju onda ne moraš preuzeti ako vidiš da se ne poklapa s onom kakvu si predao u trgovinu.
Stvarno si ga pretjerao.
Kod preuzimanja ploče sa "servisa" pokazao sam novonastala oštećenja njihovom djelatniku. Sam ih je vidio. Njegov komentar je
"Ne morate ju preuzeti ako imate vremena i volje suditi se"

Ponavljam slika pri predaji, druga slika slikana dan i pol kasnije gdje se vide 3 iskrivljena pina, treća slika preuzeta po servisu.

Zašto na dozvoljavaš niti malu mogućnost da sam ja možda u pravu?
Nije ti jasno ono sa naljepnicama-pečatima.
Links ima svoj servis. Nije jedini. Znam gdje mi u firmi stalno kupujemo opremu. Na žalost, bilo mi je dugo čekati da dobave ploču pa požalio.
Kada servis u sklopu trgovine treba privremano neki dio, posudi ga iz trgovine. Fenom se zagriju samoljepive naljepnice, pažljivo odljepe i koristiš proizvod. Kada si gotov markicu ponovo zaljepiš i vratiš u trgovinu. Ako nema naljepnica kao ova matična, još bolje. Samo treba naći budalu (kao ja na primjer) i uvaliti mu ploču koja je promjenila tko zna koliko procesora.
Ako je kojim slučajem meni prodana takva ploča, ja sam sljepa budala koja nije vidijela to oštečenje.
Za razliku od mene zaposlenik kojemu dolazim i prijavljujem kvar je pametan i bistar momak kojemu nije dužnost uočiti oštečenje i upisati ga u zapisnik.
Jednako tako oštećenja nastala kasnije su moja izmišljotina ili moja namjerna oštećenja po preuzimanju. Pa koji mi je motiv. Ova 2-3 svijena pina sa druge slike još bi nekako izravnao ja ili netko od poznanika.

Stvarno si neutralni promatrač.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	PREDANO.jpg‎
Views:	481
Size:	705.3 kB
ID:	19353   Click image for larger version

Name:	dan kasnije.jpg‎
Views:	492
Size:	1.17 MB
ID:	19354   Click image for larger version

Name:	PREUZETO.jpg‎