View Single Post
Staro 10.03.2018., 20:52   #13
vacs
Premium
Moj komp

vacs's Avatar

Datum registracije: Oct 2008
Citiraj:
Autor De5tr0yer Pregled postova
hvala na informaciji. Što ako se mobitel naruči preko gearbesta npr?
Ne vidim razloga zasto bi kupio na gearbestu kad je skuplje nego na sluzbenoj stranici...takoder pitanje kako gearbest rijesava reklamaciju ali sigurno puno duze i losije nego oneplus.net

Takoder uzmes iksicu od nekog studenta i dobijes 5% popusta na cijenu moba

Btw sto se tice gearbesta ne bi nikad vise tamo kupio..narucio sam dva tv boxa ukupno 94$ + 4$ za shipping sa pracenjem sa njemackog lagera, debili poslali paket za brazil, otvorim support odmah i napisem da je ili krivi tracking ili su poslali na krivu adresu, oni tvrde sa ima delaya i da sacekam par dana, ono wtf, uneseno je vec da ide u brazil, pa nece se promjeniti samo od sebe, zovite postu ali nista...prode rok za dostavu i otvaram novi ticket, tvrdim da su sjebali adresu i da ocu novce nazad, vele "kao znak dobre volje vratit cemo ti 50% jer nisi uzeo "shipping insurance" i da oni sebe ne smatraju krivim sto je posta izgubila paket", naravno ja lud, kakvo osiguranje, uzeo sam sa brojem za pracenje namjerno ako se sto desi, odem vidjeti kad stvarno ima jos posebna opcija za osigiranje, znaci moram platiti dodatno $3 da idioti ne stave krivu adresu na paket...jos uvijek se natezem no izgleda cu ostati bez pola novca...razumio bi da se radi o izgubljenom ili ostecenom paketu, ali fulali ste drzavu, pa ne mozes mi to gurati pod osiguranje
vacs je offline   Reply With Quote