Citiraj:
Autor Eladio
tvoja "stara" asrockica za sad radi za 5 sa 2200g
jedino mi čudno da ne mogu pronaći opciju podešavanja GPU dodjeljene dedicated memorije , očito ju nema.. po defaultu ima 1gb..
što se tiće ovog tvog slučaja.. ja sam na svojoj novoj GB x370 gamer u biosu za foru podesio multi na 35, komp je bootao normalno, sve ostalo je bilo na auto. i isto sam primjetio, da se CPU lockao na 3500 i tako "drži" ..trebamo samo skužiti caku gdje je problem 
inače bilo mi je zanimljivo vidjeti ovako r5 1600 na stock clocku pod mugen maxom kako ne ide preko 39°C dok igram Battlefield1 ..pa tako je bio prije idle   
|
drago mi je

dobra je ploca, sa updateom biosa i ram je proradio kako treba, presao sam na ovu jer nudi nesto novih featuresa gasenja ventilatora i sl
evo mislim da sam otkrio do cega je, cini se da automatski gasi coon n quiet cim se rucno dira mnozitelj ili napon, odnosno automatski pali cool n quiet cim se mnozitelj i napon stave na auto, a obzirom je cool n quiet pod dodatna dva klika nisam zamjecivao prije izlaska iz biosa, slucajno primjetio obzirom ova msi izlista uradene promjene u biosu prije save&exita