View Single Post
Staro 09.03.2018., 11:06   #1624
bojke1
Registered User
Moj komp

bojke1's Avatar

Datum registracije: Apr 2007
Citiraj:
Autor Pupo Pregled postova
Nije još sve gotovo, al pomalo dobiva oblik.

Žao mi je samo što zbog konfiguracije kose monte nemogu stavit projektor i neko platno da mogu ispred telke izvući.

Zadnje zvučnike za zid još nisam stavio, imam nekih problema s njima pa moram vidjet kako će to ići, a ovi od kompleta mi se nikako ne uklapaju.

Kako sam bio u selidbi i nešto sam kemijao u sobi, trebao sam dvije ploče da mi izrežu. Odlučih se za Iverpan jer su mi bili najbliže. Suma tog izleta:

Narudžba -> 10 dana čekanja -> 2 sata čekanja reda u Iverpanu -> oštećene ploče -> dolazak ponovno nakon 3 dana -> čekanje sat vremena da bi mi rekli da je došlo do greške u sustavu i da nisu izrezali ploče -> čekanje još sat vremena da ih izrežu i kantiraju jer sam rekao da neću dolazit ponovno i da hoću pare.

Iverpan nikad više. Al mi se sviđa princip, i definitivno ću opet nešto radit na taj način.

Na kraju je ipak pala odluka na Bestu, s tim da smo je malo kastomizirali i da sam moramo malo doradit jer kućište nije stalo.

OCD approved
Na oko sve to lepo izgleda ali bojim se da si ostavio malo prostora za hladjenje avr risivera.Sto se kaze njemu treba prostora da dise da se ne bi pregrevao.Treba mu prirodno strujanje vazduha a on to u ovom slucaju nema.
A sto se tice centralnog isto je kod mene stajao u polici kao i kod tebe.Tek kada sam ga izvadio iz police i stavio na gornji deo police dobio sam bolji zvuk na centralnom.A pre toga sam mislio da tu nema neke bitnije razlike.
Mozda bi mogao da razmislis da tv okacis na zid a na gornji deo police da stavis centralni pa da probas.Ja imam jbl es25c i on ima bas reflex pozadi.
Sad da li se zbog toga primeti kod mene razlika kad je u polici ili van ne znam.
Ali trebao bi da probas i ovu varijantu.
bojke1 je offline   Reply With Quote