Citiraj:
Autor Ante M
Ima li Tcomo službe prodaje na automatu 08009000 ili rade ove povoljnije ponude samo preko prodajnih predstavnika ?
|
kod mene je bilo trebaš odbiti ponudu od 08009000 (max3-359kn mislim)onda te ženska prespoji na službu za savjetovanje ,onda ti oni ponude nešto nižu cijenu koja je i dalje visoka 294kn i to odbiješ, i nakon otprilike tjedan dana te nazovu i pitaju u čemu je problem ,i onda im kažeš za ponudu u cijeniku od 189kn onda ti on ponudi 209kn,s time da sam ja išao i preko predstavnika koji mi je rekao da oni nisu za produljenje ugovora nego samo za nove ali će me prosljediti kolegama koji mogu dati bolju ponudu,u razgovoru obavezno spomeni iskonovu ponudu,mada će reć da ih to ne zanima,ali kad sabereš ipak nakraju ponude konkurentnu cijenu naspram iskona.
p.s nedaj se zbuniti cijelo vrijeme ti je u prići kako je 350kn za max3 200/100 realna cijena i ako ti daju par kuna popusta da je to odlično,drži se samo tog cjenika,početi možeš pregovarati s njima kad ti sa računom dođe obavijest
da ti uskoro istiće ugovor u mom slučaju 2 mjeseca prije isteka,ako se dogovoriš novi ti odmah počinje vrijediti ,stari se ugovor poništava,dodatne pakete sve možeš dobiti po 5kn pojedinačno, osim sportskog 15kn ,ponuditi ti neće ali ako tražiš dobiješ u biti taj razgovor je trajao 2-3 min,u startu se osjetilo da me hočeju zadržat možda da sam bio čvršći bi dobio i za 189kn ali me ovo zadovoljavalo.
odobriti ti može samo oni vele služba za savjetovanje,ali ja mislim da je to nekakva služba iznad njih jer prvu ponudu službe za savjetovanje od 294kn sam odbio i žensko se nije ni najmanje trudilo me zadržat, znaći nije na odmet prijaviti se za predstavnika,jer netko te treba prosljediti k njima i to sve trebaš obaviti najkasnije do 30.3 jer onda je kraj tih ponuda, možda iza dođu nove povoljnije a možda i ne.
Citiraj:
Autor Stipest
Zar nema ponuda max2 koja ukjucuje net i tv, bez telefona?
|
na pitanje dal bi moglo bez telefona - odgovor je bio da me nitko nesili ga uključiti i da ću dobiti bolju cijenu sa tel. nego bez, pa u tom smjeru nisam dalje kopao.