View Single Post
Staro 08.03.2018., 16:20   #1777
Mommistake
Premium

Mommistake's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Citiraj:
Autor roxbro Pregled postova
A tražim stolac prvenstveno koji je čvrst i koji ima dobru potporu za leđa, te da ispravlja držanje dok sjediš...sad imam stolicu koju sam u lesnini prije cca 1 god platio 900 kn ali već se toliko olabavila da doslovno imam osjećaj kao da ležim u njoj, a ne da sjedim jao za leđa...

Nisam pametan koju da kupim, ovo mi se učinilo okej prvenstveno radi tog jastuka za ledja al nezz..probao sam onu u linksu TT esports pa mi se učinio takav tip ''gaming'' stolice primamljiv.. gledao sam i onu u instar-informatici genesis sx33
Taj jastuk u 99% slučajeva ljudi maknu (imao priliku sjediti na DX Raceru s tim jastukom, neprirodno do bola), i nakon toga što imaš? Tapiciranu metalnu šasiju, neudobnu i tvrdu. Idi u ikeu i probaj markus. Dobar je, čvrst, visok, ravan, potpora za glavu itd. Vjeruj mi, ja čim sam vidio tu mrežu me odbijalo, to mi je bio pojam jeftinih stolaca. Probao markus jednom i skužio da sam bio u zabludi cijelo vrijeme.

Ako ideš na ergonomiju, udobnost, kvalitetu itd. moraš se malo više isprsiti od 1500kn.

Ne moraš me slušati, ali te gaming stolice su više razvikane jer ih streameri koristi nego da nešto valjaju. DX racer je počeo s tim, samo njihovih nema ispod 2500kn. I svaka je različita. Nekome je sjedište "preplitko", nekome paše jastuk za vrat, nekome ne itd.
Mommistake je offline   Reply With Quote