Citiraj:
Autor Toncek
Nije stvar u ciganjenju i zicanju.... Ljut sam jer su te popuste davali svojima, prijateljima, poznanicima itd....mrzim nepravdu... Isto tako necu potpisivati ugovor na 24 mj. za ustedu od oko 50 kn mjesecno. Sad im placam 269 kn/mj. jer je istekao ugovor. Sad kad znam na cemu sam s njima, prica je zavrsena. Na mojoj lokaciji je dostupna optika i nadam se potpisu ugovora s tcom-om za 189 kn/mj.
@yaya - ovo gore je za nove korisnike (iako je jedan bnetovac rekao, citiram: "postoji shema da se pod nove ubaci one koji produzuju ugovor")
|
Nisam rekao da si se ti cigao nego kažem za sebe da mi niš extra ne treba nego da mi sve ostane po sadašnjim uvjetima i cijeni.
A čuj, svaki agent koji sklopi ugovor, dobije proviziju. Deblji ugovor, deblja provizija. Više popusta, manja provizija. Nije da ih branim, i mene je moj "poznanik" tj od frenda frend tako htio naguziti pa se grčio kad sam riješio sa nekim drugim jer je netko drugi pristao na manju proviziju a on je na kraju ostao bez ikakve.
A tu itekako ovisi područje gdje si, što još imaš u ponudi i naravno sreća na kakvog agenta naletiš. IMHO.
Nego, jel netko zatražio 150 Mbps za 15 kn

?
Sent from Mobara