View Single Post
Staro 08.12.2005., 15:45   #66
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Citiraj:
a isto ne kuzim. Terratec po kvaliteti dere naveliko. A nek lik kaze sta mozes uopce raditi s bilo kojim audigyjem ili cak i ovim xi-fi om.
A koji je to lik? po kvaliteti naveliko, onda se pitam zaš već neko dobro vrijeme nisu izadili ni jednu novu malo bolju zvučnu?

Citiraj:
Zamjerka je kaj im je tech. podrška nikakva a drivere izdaju svake prestupne godine.
O tome ja pričam, a ti novi su mrvicu bolji od starih (a kad radiš poluprofesionalano sa zvukom i programima tipa cool edit pro, fruity loops, wave lab i BPmom onda nesmije bit ono "Sam se nadam da neće sjebat!").

Citiraj:
terratec mozda ne izdaje drivere cesto al bar ih mozes skinut sa neta normalnim putem a ne ko prokleti Clabs, koj mi kaze ak sam izgubio driver cd da si narucim novi! Sto se tice tehnicke sluzbe TERRATEC ima apsolutno najusluzniju!
Za tehničku podršku neznam za putem maila, al nađi ti drivere (više njih) za neku zvučnu..

Ja sam se nazajebavao sa driverima sa terratecom i to sa Aureon Sky 5.1.
A Traktor DJ studio me naganjavio, pogotovo sa niskim latencijama, al moram priznat ASIO im je daleko bolji nego kod Creativa.
Zvučna je ovako ok al kad driveri sve zajebu

Ioako po kvaliteti zvuka ovi bolji modeli tipa 7.1 Space, Universe i 5.1 Sky su jako dobri, i za običan rad tipa winamp, i ripanje i neka nebitna i za običnog korisnika normalna upotreba za to su dobri, al da se program zaguši sa latencijom od 4ms i ASIOm a Audigy ne to je neprihvatljivo.
istina nije to neka profesionalana upotreba al opet, na nekom turniru kad imaš razglas i poštaš mjuzu jednostavno ti se to nesmije dogodit.
buljo je offline   Reply With Quote