Tema: Far Cry 5
View Single Post
Staro 06.03.2018., 19:25   #192
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Tko kaže da nema tornjeva?
Igrali smo Far Cry 5 (opet) i evo što smo otkrili

Citiraj:
Ubisoft će vam odmah reći da je novost što nema tornjeva. To je tek djelomična istina jer tornjeva ima – samo što penjanje na njih nije obavezno kako biste otkrili komad mape. Mapa se sada otkriva istraživanjem. Npr. odmaglit ćete samo onaj dio mape po kojemu prođete, a ikonice na njoj pojavit će vam se tek kada čujete od nekoga gdje se što nalazi ili kada to pročitate u nekom dokumentu.
Citiraj:
Istraživanje je također drugačije jer više nema mini-mape odnosno radara na kojemu ćete vidjeti gdje se neprijatelji nalaze i u kojem su smjeru okrenuti. Sve što vam je na raspolaganju jest kompas na vrhu ekrana koji je toliko nenametljiv da ga većinu vremena nisam ni primijetio.
Citiraj:
U dizajn svijeta Far Cryja 5 uloženo je daleko više truda nego ranije.
Citiraj:
Far Cry je sada potpuno otvorena igra čijoj priči možete pristupiti vlastito određenim redoslijedom.
Citiraj:
Još jedna ključna stvar koja mijenja Far Cry 5 skoro pa iz temelja jest činjenica da se čitava kampanja po prvi put može odigrati u paru, odnosno kooperativno s još jednim igračem.
Citiraj:
Također moram reći da smo imali prilike odigrati sam uvod u igru, o čemu ne smijem otkriti nikakve detalje, ali mogu reći da mi je to najbolji uvod među svim dosadašnjim igrama Far Cry serijala. Upoznavanje s glavnim negativcem Josephom Seedom prilično je nezaboravan događaj koji vas automatski intrigira za daljnju priču.