View Single Post
Staro 06.03.2018., 19:24   #8505
skalar
Premium
Moj komp

skalar's Avatar

Datum registracije: Apr 2015
Citiraj:
Autor mate9 Pregled postova
Ma može ići i za 209 kn samo treba reći da piše u cjeniku. Ja sam prvo vidio tu cijenu od 229 kn i nisam dalje ni tražio...
Ove cijene što sam naveo za bakar i optiku su najniže cijene iz cjenika tako da bi morali dati po tim cijenama, a naknada za osiguranje funkcionalnosti opreme je uključena u cijenu paketa.
Evo za optiku: "Od 20.09.2017. do 20.03.2018. dostupna je ponuda MAX paketa korisnicima koji prilikom podnošenja zahtjeva za MAX paket ujedno podnesu i zahtjev za aktivaciju HT biltena (newsletter) uz Moj T aplikaciju za ugovornu obavezu od 24 mjeseca po cijeni od: MAX2 paket od 111,20 kn bez PDV-a odnosno 139,00 kn s PDV-om na optičkoj infrastrukturi; MAX3 paket od 151,20 kn bez PDV-a odnosno 189,00 kn s PDV-om na optičkoj infrastrukturi. Ove ponude ne mogu ući u Magenta 1 ponudu."
ponuda vrijedi samo za nove korisnike,da bi mogli potpisati po njoj postoječi trebao bi na kraju ugovora poništiti broj i prekinuti liniju i prijaviti novu liniju na ženu što opet ne igra jer akcija traje do 20.03.2018 ,a ugovor mi traje do 19.4.2018, a i sve skupa bi prvu godinu bilo skuplje 10kn ,a drugu 20 kn od iskonove ponude,što i nebi bio presudni problem ali nedaju .

Citiraj:
Autor Toncek Pregled postova
Da li je itko dobio uslugu po posebnom cjeniku a da nije isao preko prodajnog predstavnika?

Ja sam jucer pricao s njima preko chata na njihovoj stranici. Ubrzo nakon toga je dosao mail u kojem su trazili podatke i na tome je stalo, ne javljaju se vise. Ako se ne jave kroz dva dana ici cu preko prodajnog predstavnika...
ja sam ih danas zvao i kaže čovjek da taj cijenik mora odobrit služba za savjetovanje(ex služba za zadržavanje) i da će prosljediti i da će me nazvati ,a i predstavnik mi je isto to rekao prije desetak dana.
razlog je da su to cijene za nove korisnike i da se eventualno mogu odobrit za produljenje,ali samo ih može odobriti služba za savjetovanje.

-

Zadnje izmijenjeno od: skalar. 06.03.2018. u 19:41.
skalar je offline   Reply With Quote