Citiraj:
Autor ivosimec
Ovako naslijedio sam staru kucu koju smo renovirali a na kojoj nikada nije bilo telefona ni interneta...dakle nemamo prikljucak..ima li tko imformaciju da li se prikljucak posebno placa ili je besplatan ako se ide odmah na ugovor?
Pretpostavljam ako zelim samo internet plus tv da opet moram imat liniju kako bi to radilo? Bezicno ne zelim.
|
ne placa se ako ides na ugovor, a sto se tice telefona, svejedno ti je ako ides na HT, jednako te kosta preko prodajnog predstavnika ili nekog promo kanala
@Ag008
ja sam prvo mislio da se podrazumijeva da ide max koliko linija podrzava no nakon sat vremena su mi smanjili na osnovno, zvao nazad i veli agent da se posebno placa ali da sad ne mogu aktvirati vecu nego da nazovem kroz 48h...za 48h sam zvao tehnicku podrsku i prijavio kao kvar, rekao da mi u ugovoru pise do 50mbit ili koliko linija podrzava ako nije moguce 50mbit te da sam do prije par dana imao 50mbit tako da nije problem u instalacijama nego je netko nesto krivo odradio...i eto, ugurao se i u free brzinu