Tema: Ironsight
View Single Post
Staro 04.03.2018., 20:09   #15
xGAME
Premium
Moj komp

xGAME's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor Mommistake Pregled postova
Nije instantni, ali ako igra ima milje i milje igrača nakon par mjeseci mora nešto biti dobro u njoj, ne? U 99% slučajeva će igra s masom igraća biti dobra a igra s 5k igrača će biti dobra u 1% slučajeva.

Ovo što ti kažeš, određena publika, znači da je igra dobra? Možda određenoj publici, a ostalima? Meni igra koja je dobila masu loših kritika može biti dobra, čak i odlična, a 99% ljudi u svijetu pljuju po njoj, i ja ću reći da je odlična igra. Ali ću se isto tako zapitati, možda sam ja ta odabrana publika u ovom slučaju..
Ne vjerujem da bi cijeli svijet igrao neku igru a da je loša, tj. vjerojatnost da se milijonima ljudi svidi nešto što ne valja je prilično mizerna. Nemam ništa protiv tim "malih" igara, ali WOW, LOL, PUBG, Fortnite itd. su dobre igre, čak i odlične, sviđa se to nekom ili ne.

Važno je pogoditi širu masu, kritičnu masu, a ne 5k ljudi. Ako to napraviš imaš dobru igru.

Ovo je takva hrpa gluposti da je nevjerojatno

Znači tebi je onda ovo što EA radi super, CoD-ovi mora da su prejebeni iz godine u godinu jer se prodaju i zaigraju u miljunskim brojkama, itd. Jer ono, brojke pokazuju kvalitetu. Pa jbt, ovo poglupljivanje igara (posebice rpg) je poptuno super stvar jer će se jedan "rpg" kao Andromeda skoro zasigurno u više primjeraka prodati nego jedan Wasteland npr. Ove indie igre također ne valjaju jer ih ne igra masa ljudi.

Ne kažem da sve popularne igre kvalitetom ne valjaju, ali brojka igrača ne predstavlja kvalitetnu igru. Evo ti super primjer, Destiny 2.
xGAME je offline   Reply With Quote