View Single Post
Staro 04.03.2018., 11:03   #7463
Ag008
RESPECT MY AUTHORITAH
Moj komp

Ag008's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor FRipper Pregled postova
I to traje bar 10 tak dana da ode tamo, a ti si očito onda se već javio njima da ne želiš lovu, pa se to sada naravno razvuklo... Vjerujem da sada tražiš povrat love, dobio bi...

To što dolaze nove identične nema veze, jer ne budu sigurno ti dali 1000kn skuplju grafu neovisno o tome što je identična, isti slučaj kao što je kod Protisa za memoriju, mogli su dati bijelu,plavu,rozu...jer to je slično, ali nisu, dali su lovu jer je nova sada duplo skuplja...
Dijelom se slažem s tobom no s druge strane oni (ili Asbis ili HGspot) su mi mogli nakon tjedan-dva reći "Poštovani, nažalost nemamo xx grafičku, molimo dostavite nam iban za povrat novaca", ako se znalo od prvog trena da će to tako ići.
Jer sve duže je nepotrebno čekanje.
Da znam da ću dobiti novu (ili popravljenu), mogu čekati, ali ako dobivam lovu nazad onda nema smisla, sada ne znam ništa a čekam.
A ne nakon 40+ dana da mi to eventualno jave a doista je dolazila u dućane ta grafička, istog proizvođača i uvoznika.
Nadam se da čekam kakvu refubrished ili nešto slično, pa da se zato sve odužilo.