View Single Post
Staro 04.03.2018., 00:55   #7462
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Ti si rastavio taj mobitel za 15 minuta... bravo. E sad da radiš u MMM Agram servisu recimo i imaš ih u ponedjeljak 100 komada na stolu, pa u utorak opet 100... pa me zanima kad bi došao na red onaj koji je u servis zaprimljen u ponedjeljak. Sigurno ne za 15 minuta. Vjerojatno ni taj tjedan. Pa kad i dođe na red, skužiš da nemaš matičnu na lageru, pa naručiš matičnu... (karikiram jelte). Koliko su se čekale matične za G3 G4 i Nexus 5X, ljudi po mjesec i pol bili bez moba.

I to govorimo za ne-kineske mobitele za koje je MMM Agram ovlašteni diler i serviser.

Ne možemo generalizirati. Nije svuda isto. Negdje je previše posla, premalo ljudi. Negdje je organizacija unutar firme zakurac pa sve dugo traje. Nekad uletite u rupu kad su godišnji odmori tipa ljeto ili zima. Jednostavno nema univerzalnog načina rada.

Što reći, jebeni WD Blue 1TB WD10EZEX disk kojih MSAN ima na tone, ko govana, moj je tamo proveo 27 dana dok nisam dobio drugi. Zaprimljen je bio nakon 4 dana, a 20 dana je trajalo "testiranje i dijagnostika" na disk koji je nabijao glavom po unutra kao Lars Urlich po bubnjevima u svojim najboljim danima.

Odgovor je bio jednostavan. Disk je zaprimljen 15.07 i momak koji ga je zaprimio je otišao na GO i nije nikom predao posao. Na kraju ga je taj disk dočekao i on je odradio to do kraja.

Eto, jedan primjer od sto. Samo zaboravite da ćete sad u ovo ludo doba dobiti grafu koju NE reklamirate direktno proizvođaču. Sve drugo ajde de jer svega ima ko dreka. Grafa nema, a RAM 100+% skuplji. Svi će vam drage volje vratiti pare za jedno i za drugo, bez obzira kaj vele da nemaju zaradu od toga...

Sent from Mobara
Brko je offline   Reply With Quote