View Single Post
Staro 03.03.2018., 21:12   #10449
tascam
Registered User

Datum registracije: Jun 2010
Naravno da se lupaš po glavi jer kakak god da uzmeš tv nakon prijašnjeg 32" iz 2007 ili 2008 je upgrade u odnosu na prijašnji,pa makar to bio i novi model Vivax-a, ali kad nakon stare Samsung plazme kupiš hvaljeni tv i razočaraš se jbga...a tolike nofce daš.Pokušavao je sa više postavki ali kaže da to nije to.....Ako hoćeš stavi link na postavke koje ti imaš pa neka proba sa time,iako vjerujem da je probao kako kaže hrpu postavki .

Veliš da su basnoslovne cijene Oled-a, a b7 se može kupiti po nižoj cijeni nego što je 9005 a ruku na srce ta mi dva tv-a nikako ne idu a niti jesu u istom rangu.Mislim da je u tom midrange segmentu bolja kupovina xe70 i to model 55 incha sa VA panelom(koji se može kupiti za 5 tkn) .12tkn dati za lcd tv je totalna ludost.

I ja bi 65 incha ali mi prostor ne dozvoljava, 55 incha gledam sa nekih 2.5 metara.

Nemoj se zanositi kako će jednog dana oled biti tv za šire mase.Možda će biti jeftiniji kada se i drugi igrači uključe u proizvodnju panela do tada ništa.LG Oled-i će još dugo biti bestbuy kako stvari stoje.A1 je duplo skuplji, da je odličan tv to sam siguran, ali preskup .Koliko košta Panasonic to neću niti spominjati.

Zadnje izmijenjeno od: tascam. 03.03.2018. u 21:28.
tascam je offline   Reply With Quote