Tema: Ironsight
View Single Post
Staro 03.03.2018., 20:21   #9
Mommistake
Premium

Mommistake's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Citiraj:
Autor Doktor O Pregled postova
Pa to su igre za široke mase, svi misle da su pro ako dobiju chicken dinner, a ako umru prvi samo pokrenu matmakcing opet itd. da ne pričam da je igra bila 3rd person dugo, pa si digneš kameru i gledaš di je ekipa.

ovo je igra namjenjena tih 5k ljudi koji će halt i održavat je, kao i battalion, insurgency, warface itd...znaju oni da neće imati milje igrača, pa pokušavaju šačicu željnih ovakve akcije privući i siguran sam da će i uspjeti.

a pubg/fortnite slobodno nek probija rekorde igranosti to i dalje nije pokazatelj da je to kvalitetna igra
A što je pokazatelj? Ono što ti veliš?

Možeš se lagati koliko te volja, ali igrači su ti koji određuju koliko je igra kvalitetna. Ovo je smeće od igre, pogledaj review-e, svi kažu da je loša kopija COD-a, a taj MW cod je smeće samo po sebi. Najgore prođu baš one igre koje ne slušaju svoje igrače. E sad, ako ti smatraš da jedan COD klon s 5k ljudi može biti kudikamo bolji od jednog PUBG-a, WOW-a, LOL-a ili sličnih MP igara (nabrojao sam te jer imaju najviše MP igrača), nema smisla raspravljati dalje. Jer ja mislim da se ja i ostalih 24 milijona igrača možemo lijepo samo nasmijati i igrati PUBG, a ti igraj ovo i tješi se da je super igra.
A ako igra ne valja, ne bi imala milijone i milijone igrača. Ako ima, znači dobra je.

Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 03.03.2018. u 20:30.
Mommistake je offline   Reply With Quote