Citiraj:
Autor zalman1
Jel se ti to zezaš?
|
Možeš prestati sa zajedljivim i nepotrebnim podbadanjem i izvlačenjem informacija iz konteksta, kako mojih, tako i postova drugih forumaša.
Također obrati pažnju da su brojke uzete kao primjer.
Pokušao sam objektivno senzibilizirati tvoje nabrijane i nadrkane navode da se vrijeme servisa duže od, po svemu dosad od tebe napisanom, dva tjedna, ne smije tolerirati.
Nije teško okrenuti broj servisa i pitati koji je problem, biti dosadan par dana zaredom, zamoliti da se riješi situacija iz bilo kojeg razloga.
Događa se vrlo često da neki dio potreban za zamjenu nije na lageru. Isti dio se može recimo s ebaya dobaviti u roku tjedan dana, a normalnim procesom će to trajati 2 tjedna. Problem je što proizvođač neće nadoknaditi potrošen novac za dio ako je dobavljen neetabliranim procesom, nepotvrđenim od strane proizvođača.
Ako znaš nekog tko radi u bilo kakvom servisu, malo se raspitaj. Zapravo, kad ćeš sljedeći put nazvati servis, pitaj ih da ti objasne zašto toliko traje proces, pa ćeš već dobiti normalniji odgovor.
Jedan konkretni primjer od prije nekih mjesec dva: znam osobu u servisu, mob preko osobe poslan u servis, servis potvrdio da je display neispravan, novi display nema na lageru, čeka se 2-4 tjedna da novi dođe. Kolko god veza vezica imao, ova 2-4 tjedna ne mogu nikako ubrzati ovlaštenim putem.
Idući put mogu slati mob direkt u EU centralu: veći trošak poštarine, ali neće biti potrebno čekati nabavku dijela. Zato će trebati čekati par dana duže na transport i riskirati mogući problem kod transporta, pa je na meni da odvagnem: 2 tjedna brže s više rizika oko slanja ili 4 tjedna s manje rizika jer dajem uređaj osobno na servis.
Izbor je na krajnjem korisniku.