Stari, nije fotošop, nađena fotka na netu

Ne stignem fotošopirati...pa izgleda da nisam jedini koji je primijetio istu stvar.
Kako protumačiti usporedbe audija i renaulta na tvoj način.
U retrovizoru vidim Audija i ne znam je li A3,4,5,6,7 ili 8. Isto kad vidim neki od Q-ova, ne znam koji je, bar dok ne naletim na veći ili manji pa uspijem usporediti po veličini
Kroz zadnje 2-3 generacije njemačkih auti je ista stvar. Iz daleka u retrovizoru ne mogu prepoznati jel mi dolijeće BMW 1,3,5,7, X1, X3 ili X5 i ista stvar s Mercedesima i pogotovo Audijima. Kod Audija, još mogu TT i R8 razlikovati jer su niži i širi, ali ovo ostalo je sve isto.
Ono što mi nije okej je da taj isti dizajn recikliraš kroz 3 generacije novog
"premium" proizvoda. Kako se nazivati velikim i onda kupcima servirati novu generaciju auta koju je teško razlikovati od modela koji je 3 godine već na tržištu? Što si radio 3 godine??
Naravno da dizajn ne čini "premium". Ne postoji premium dizajn. Postoje "premium" materijali i jedino priznajem "premium feel".
Postoje dizajneri koji su "premium"...cijenom.
Tzv. premium je čisti gimmick danas. Sve što možeš je ubaciti neki "premium" materijal tipa drvo, koža (koja je već standard svuda), aluminij ili carbon, sve ostalo su skroz uobičajeni materijali.
Sve ostalo je čisti brand image koji nam je usađen kroz godine konzumacije proizvoda.