Tema: Automobili
View Single Post
Staro 01.03.2018., 17:50   #34645
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor fanATIk Pregled postova
Ček, hoćeš reć da izgled (iznutra i izvana) talismana, meganea i koleosa nije copy/paste???
I realno, kog boli neka stvar za to? Ne kupujem paletu vozila, nego jedno. Ako izgleda dobro, zabole me što njegovi rođaci izgledaju slično.
A isto ne znam zašto bi izuzeo bmw, copy/paste na najjače, unutrašnjost pogotovo.
OK, sad sam siguran da trolaš...

I dalje pričamo o dizajnu, u koji se očito ne razumiješ i ne želiš shvatiti da postoje smjernice u dizajnu, koje tvore prepoznatljivost branda i postoji ovo što rade Mercedes i Audi, a to je scaling jednog dizajna. Ne kažem da BMW to ne radi. Radi. No, pričam o konzistentnosti. Uzmi neki BMW iz...80-ih i uzmi neki trenutni model. Onda uzmi Audi ili Mercedes i pokušaj (osim logotipa), naći stvari koje su se i danas u sličnom obliku održale u tom dizajnu. Na Mercedesu i Audiju nećeš naći nijedno. Možda TI to ne cijeniš, ali tradicija je veliki dio imidža nekog branda i, možda ti to zvuči nevjerojatno, ali kupci to cijene i to je jedan od bitnih razloga zašto jedan brand vrijedi više od drugog.
Čitaj, besplatno je:
https://www.northstarmarketing.com/2...d-consistency/

Da se vratimo na fotke gore, radi se o 3 različita modela (a i klase) Audija, a i ova 3 Renaulta na kojima inzistiraš.

Možda ti iz tog bude jasnije o čemu pričam.

I dalje me ne zanima što ćeš kupiti i što ti se sviđa, pričam o dizajnu i nečemu gdje bi, prema tome što se voli nazivati "premium", trebalo imati više pažnje posvećene dizajnu.

CPU: Intel Core i7 8809G
MBO: Intel NUC8i7HVK
RAM: 2x16GB Crucial DDR4 2400
GPU: Radeon™ RX Vega M GH

SSD: 2x Samsung 970 Evo Plus 500 GB M.2
LCD: BENQ PD3200Q
Periferija: Microsoft Sidewinder X6, Logitech Performance MX

Zadnje izmijenjeno od: 1v@n. 01.03.2018. u 18:12.
1v@n je offline   Reply With Quote