Citiraj:
Originally posted by Dawar dk Evoga editirano ali meni osobno se nesviđa taj Daniel Craig nekako mi ne liči na bonda
|
Daniel ima sirov izgled kao i Dalton i po definiciji opisa je bas idealan, jer Bond nije maneken vec vojnik !
Samo, svejedno je tko ce biti kad to vise nema veze sa onim sto je Bond bio za zivota Alberta... ovo je samo marketinsko eksploatiranje trademark-a i nista drugo. Akcija za mase i nista vise. Zato me cak i cudi ovako profiliran glumac za ono sto ce nesumnjivo uslijediti kao i kod Brosnan-a. Kompiliranje svega sto je bilo bez imalo originalnosti. Stavise, naj bolji scenario u svim Brosnan filmovima TND, je zapravo ukraden a piscima je tajno placena ogromna lova da se ne sramote po sudu...
Na to su spali , no ne cudi me.
A za Visnjica... samo je njegov agent (ica) iskoristila mogucnost da se njegovo ime spomene uz 007 i to je samo (dobar) marketinski trik za njega. A na sam screen-ing moze doci tko hoce u Pinewood to nikad nije bio problem. Oni koji imaju originalne DVD 007 filmove znaju o cemu pricam. Jer lista ljudi i glumaca koji su radili test probu za 007 je neopisiva. A vecina je to radila samo da bi u mogli upisati u svoj book.
Sa akcentom ruskog spijuna zbilja bi tesko mogao biti Bond, to je valjda svakome jasno
Steta za Owena da nije postao 007 jer je sustina surovosti Daltona. Oni koji su imali prilike gledati nekoliko kratkih promo filmova koje je napravio za BMW (US trziste) ostali su bez daha kako je to dobro napravljeno i sami filmovi su bas aluzija na Bond-a. No sa ovakvim marketing tretmanom nakon Daltona, moze slobodno i Mirko Fodor glumiti Bonda... sve je uzalud