View Single Post
Staro 08.12.2005., 00:26   #55
mc_fish
the luda ribetna

mc_fish's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Citiraj:
Originally posted by Bubba
Joj, laprdas pizdarije... Znas tko drzi 90% patenata na tvrde diskove? IBM. Znas li tko ima najmanju stopu vracenih diskova u ovoj godini (koja, je, eto, radjena na puno vise ozbiljnijih i zahtijevnijih sustava nego ona tvoja 3 sto si vidio). Hitachi. Znas tko je zasluzan za to sto danas imas jeftino kinesko racunalo i pises pizdarije s njega? IBM. Jesi li ikada vidio kako izgleda _pravi_ IBM disk, a ne IBM OEM? Nisi. Znas li da IBM ima diskove od reda velicine 10ak GB koji kostaju kao 10ak tvojih konfiguracija i rade na svim mission critical sustavima u svijetu? Ne znas. Ajde molim te, suzdrzi se od debilnih komentara i pricanja stvari o kojima nemas pojma...
ne laprdam i da znam za patenat a ti onda i znas zasto ga drze i kako...
da znam za ibm oem i cak za os2 da znam da imju diskove koji idu u superacunala/workstatione...i kaj sad os rec da ibm nije= hitachi?tebi je jasno da ibm jos uvijek proizvodi diskove...i da njegovi inzinjeri dizajniraju hitachiju diskove...ja govorim tu da je ibm= hitachi a ne da ih se izbjegava ako procitas bolje reko sam da nisu losi al da nisu za vjerovati...bar za sad

mc_fish je offline   Reply With Quote