Prošao sam igru, 50 sati.
Dobra je, ali ne toliko. Fetch questovi malo dosade u jedan trenutak.
Ta realnost se vrlo lako zaobiđe, shvatio sam da ima potova s hranom u svakoj kući pa nakon vrlo malo vremena nisam uopće nosio hranu sa sobom. Spavati isto praktički nisam morao, 2 sata dnevno su bila dovoljno. Tako da je cijeli taj dio sa realizmom čudan. Uostalom, tu su potioni kao u svakom RPG-u, samo što se ne zovu magičnima.
Borba postane prelagana u jedan trenutak. Imam shortsword sa 79 stabbing damagea i zadnjih par velikih borbi sam samo trčao okolo i ubijao u dva brza staba. Pokosio bi desetoricu u tim velikim bitkama. Sustav odlično funkcionira jedan na jedan, ali s takvim oružjima se raspadne u velikim bitkama. Do najboljeg oklopa u igri se vrlo brzo dođe preko preorder treasurea i onda sam potpuno imun na prvih desetak udaraca. Drugu polovicu igre mi nitko nije mogao ništa i nestao je izazov.
Neću spoilati, glavna priča je odlična, ali vidjet ćete kad dođete do kraja...
Sve u svemu, početak je odličan, iako spor, onda se otvori i fantastično je, ali do kraja sam jedva izdržao.
I dalje su napravili neke stvari koje nitko drugi nije i preporučam da zaigrate, iako nemojte očekivati baš najbolju igru ikad. Možda je ispatchiraju kroz koji mjesec pa bude baš vrh. Witcher 3 je isto tako dobio novi inventory dugo nakon releasea.