Citiraj:
Autor Manuel Calavera
Rijetko gdje imaš nešto izloženo, a i da imaš pitanje je kakav će te primjerak panela zapasti. Čisti shot in the dark, lutrija. Kupiš pa što bude, yolo
|
Nebi to baš... da uzmem monitor pa da onda bude lošiji panel od ovog kojeg imam

Ovog kojeg sad imam samo uzeo tako da sam ga pasao pa sam naguzio IT odjel u bivšoj fabriki da uzmu takav da ga vidim i kad mi se svidio (a imao sam TN-ac 23" Samsung 2343BW) naručio sam ga sebi, koštao je 1400 kn. A sada da se igram lutrije za 2000-2500, ma kak da ne
Doduše, nemam ja potrebe za 1440P, osim što bi htio protegnuti noge svojoj grafi ponekad, ali trenutno sam mišljenja da je to bacanje para za duševni mir
Citiraj:
Autor Rista
Odmakni se cca 10cm od svog 23", tako izgleda velicina teksta. Za vizualizaciju dijagonale dodaj 9 santimetara u sirinu i 5 u visinu. Ako ti je tekst presitan, ili sjedi blize ili idi na vecu dijagonalu, samo ne na manju rezoluciju 
|
Nemrem si to predočiti. Nos mi je 50-70 cm od monitora. Ma gle, meni je 1080P 23" za rad odličan. Doma ga imam i na poslu imam 2 Della 23" FHD IPS-a, 1440P bi jedino za igre, kao što rekoh da malo protegne grafa nogice
Gledao sam neki Benq na Alzi za 260 EUR-a... IPS je ali čini mi se da je to dno kace...