View Single Post
Staro 27.02.2018., 20:30   #992
Cartmann
Premium
Moj komp

Cartmann's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor nub Pregled postova
Bilo koji doubleclick problem rješiš tako da zamijeniš switcheve. Koštaju tipa 50 centi, ima ih na aliexpressu, i možeš birat koji ćeš (više vrsta omron i huano switcheva).
Nub sam za te stvari, jel ima neki detalj ili samo naručim npr. LINK

Sad mi je žao što sam zabušio g500, ali s druge strane dosta sam ga koristio. Pada mi na pamet odnjet miša u obližnji servis mobitela (u slučaju da ne prođe garancija), ako budu imali volje igrat se s tim za neku razumnu cijenu dat ću im da ga srede.

Citiraj:
Autor trpi Pregled postova
moj savjet g502, dodaj kako znas i umijes jos tih 50-100kn, ovdje je najpovoljniji za 430kn https://www.amazon.de/dp/B019NFPE2G kod nas oko 550kn u trgovinama, na njuskalu rabljeni 250-300kn

dok su mx518/g400/g400s identicni misevi - g402 nije, meni nije sjeo nikako prodao za par dana, nesto je drugaciji osjecaj u ruci, drugacije bocne tipke i vrlo tvrd scroll

a g502 je vrhunski, savrseno sjeda u ruci, odlican polozaj i osjecaj svih tipki, jedino na scroll ces se privikavati tjedan dva ali kad se naviknes vidjet ces koliko je dobar i zabavan cak
Što je s scroll? Na roccat-u mi se ni scroll ne sviđa, klizi mi prst što se na g500 nije dešavalo. Naručio sam ovog g502 za 58eur. Čini mi se dovoljno velik, kad sam uzeo roccata nije ga bilo u dućanu (instaru), a ostali mi se nisu činili toliko veliki. Čak i sad gledam g703, g603, g403,.. čine mi se manji od g500.

Cartmann je offline   Reply With Quote