View Single Post
Staro 27.02.2018., 19:30   #2369
VKR77
Registered User

Datum registracije: Mar 2016
Ovo što je kolega Skalar napisao uglavnom je neprovjereno i netočno. Na žalost nemam optiku pa ne mogu tvrditi za optiku. Ako je riječ o bakru, onda ovaj router ne može podržavati niti jedno računalo ako centrala nije u blizini i nema dobar port.
Ali vratio bi se nekoliko stranica u natrag i komentirao bi kolegu..
Citiraj:
Autor alengrosevic Pregled postova
ček, ček, ček... Znači nakon svega toga kaj su ti izašli u susret, bili kod tebe na intervenciji, zamijenili router ti sad prikazuješ njih kao nesposobne?.
Ovo je samo blaga formulacija njihovog izlaska na teren. Meni su izlazili puno puta i nisu ništa riješili. Naime stavili su Speedport na stari port na centrali koji je imao u radno vrijeme gubitke sinhronizacije i veći od 50%. Tom rooteru je jedino prolazio speed test i ništa drugo. Najgore je što su oni znali za problem a bilo im je smiješno jer su u stvari gledali igrokaz Ivica i Marica, pa zašto se malo ne bi i zabavili i onako im je dosadno na poslu.
Probajte zamisliti kada takav tehničar dođe u informatičku firmu koju je sa svojim postupcima odvojio od svijeta i onda na nekom laptopu pušta speed test koji prolazi, a informatičar mu pokazuje da u stvari internet ne radi. Internet sam imamo samo nekoliko noćnih sati.
Nisu mi htjeli omogućiti bridge, jer to nije u skladu ne znam sa čim, u biti niti danas ne znam zašto.. ?? Uzeli su mi telefon i nisu ga htjeli vratiti godinu dana, kada je on firmi postao nevažan. Nisu htjeli godinu dana maknuti uslugu onog j. stika koji nije nikada proradio jer nije bilo signala.. a sve se je to naplačivalo. Osim toga kada sam pobjegao od t-coma u stvari od njihovih servisera još su mi naplatili raskid
Najbolja stvar u svemu je da oni optužuju u smjeru njihove uprave, a ne gledaju kako riješiti problem.. Ja osobno ne vjerujem da im je uprava naredila da uništavaju hrvatske informatičke firme, tako ta njihova tvrdnja ne drži vodu.
Da li netko ima ideju tko je tu krivac ??
VKR77 je offline   Reply With Quote